Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Ήταν μια εξαιρετική και άψογα διοργανωμένη γιορτινή βραδιά, η Κυριακή 10 Μαρτίου στο νησί της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 συγκλήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας «Πάρκο Πάρο Δημοτική Α.Ε.» με τη νέα του σύνθεση, όπως αυτή καθορίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο - Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας της 21ης Φεβρουαρίου 2024, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αναλυτική κατανομή των 31,88 εκατ. ευρώ στον ερασιτεχνικό αθλητισμό για το 2024,που ήδη καταβάλλονται από τον μόνιμο μηχανισμό χρηματοδότησής του, μέσω της φορολογίας των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά δημοσιευμάτων από Γερμανία, ΗΠΑ και Αυστραλία για την Πάρο είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του νησιού και την ποικιλία των ενδιαφερόντων αλλά και της αυθεντικότητας που διαθέτει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασαν έδαφος στη βαθμολογία αφού μοιράστηκαν τους βαθμούς οι δύο αντίπαλοι, δίνοντας την ευκαιρία στη Θύελλα Καμαρίου που έκανε το απόλυτο στις 3 πρώτες αγωνιστικές, να ξεφύγει και να φαντάζει σαν ξεκάθαρο φαβορί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 08 Μαρτίου 2024, τιμώντας την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου διοργάνωσε εκδήλωση, με θέμα την ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου των γυναικών ηγετών του ΕΣΥ, στην επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων στον τομέα της υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 13:11

Λ.Σ Πάρου: Για το καλό της Πάρου...

Επί δημαρχίας Μ. Κωβαίου το ΔΣ της ΔΕΥΑΠ αποφάσισε να προσλάβει ως υπάλληλο της επιχείρησης δημοτική σύμβουλο μέλος του ΔΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σχεδιάζει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας με ενίσχυση του Εθνικού Απολυτηρίου, ενισχυμένη Τράπεζα Θεμάτων και είσοδο στα ΑΕΙ με συνδιασμό βαθμών και των τριών τάξεων του Λυκείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραγωγική ήταν η παρουσία της Ίου στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB 2024 στο Βερολίνο που ολοκληρώθηκε στις 7 Μαρτίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos