Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Μεικτή είναι η κατάσταση που παρουσιάζει το νησί της Πάρου αναφορικά με την επιβάρυνση από τα απορρίμματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ σήμερα είναι οι 22, 16, 28, 13, 11 και Τζόκερ ο αριθμός 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρδη για Βελόπουλο και Πλεύση Ελευθερίας μετά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή - Και σε αυτό το γκάλοπ η Ελληνική Λύση μετρήθηκε πάνω από το ΚΚΕ - Δείτε την παρουσίαση της έρευνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα οδηγηθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών - Ο κατηγορούμενος κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο κάνει αναφορά σε ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μήλος περιλαμβάνεται σε ταξίδι εξοικείωσης για προβολή στην ιαπωνική αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ζητήματα της απαξίωσης και της υποστελέχωσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, που εδώ και πολύ καιρό επισημαίνουν οι εργαζόμενοι,συζήτησε ο επικεφαλής της ΛαϊκήςΣυσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Αγγέλου σε συναντήσεις που είχε χθες με τον Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου Ρόδουκαι τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας στο αεροδρόμιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 06 Απριλίου 2024 από τις 06.00 π.μ έως τις 09.00 π.μ. θα  ασφαλτοστρωθεί τμήμα της Παραλιακής Οδού έμπροσθεν του Κάμπινγκ «Κούλα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κυκλοφορία τίθεται το νέο αυτοκίνητο του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" του Δήμου μας, το οποίο αγοράστηκε με χρηματοδότηση της Βουλής των Ελλήνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με στόχο την καταπολέμηση ανεπιθύμητων εντόμων και τρωκτικών για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, ξεκίνησαν οι εργασίες απεντόμωσης και μυοκτονίας στα αποχετευτικά φρεάτια του Δήμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου, συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.286.000,00 €

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos