Πάρος: «Σκέπασε» τον ουρανό της Αλυκής η γιγάντια γαλανόλευκη σκορπώντας ρίγη εθνικής ανάτασης… (Βίντεο)

28 Οκτωβρίου 2019 16:55

Όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Αλυκής στην Πάρο ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ένιωσαν στο έπακρο συναισθήματα πατριωτικής ανάτασης και συγκίνησης αντικρίζοντας ψηλά στον ουρανό, να κυματίζει περήφανα, μια γιγάντια Ελληνική γαλανόλευκη!


Η σημαία, μήκους 6 μέτρων, πλάτους 4 μέτρων και συνολικής επιφάνειας 24 τετραγωνικών μέτρων, είχε αναρτηθεί ψηλά, πάνω σε γερανοφόρο όχημα και δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη! Το θέαμα του εθνικού μας συμβόλου, καθηλωτικό και περήφανο, «έσκιζε» τον ουρανό κυματίζοντας καμαρωτά, την ώρα που μικροί μαθητές παρήλαυναν αποτείνοντας φόρο τιμής στους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Η συγκυρία ήταν μοναδική! Με την τεράστια γαλανόλευκη να είναι ορατή από μακριά και τις ελπίδες του τόπου μας να παρελαύνουν κάτω από το «βλέμμα» του πατριωτικού μας συμβόλου, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου του «ΟΧΙ» στην Αλυκή με τον πιο όμορφο και συγκινητικό τρόπο!

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, γλυκίσματα και χυμοί προσφέρθηκαν στον κόσμο από τη Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos