ΗΠΑ: Συναγερμός για τη μεγάλη χιονοθύελλα

22 Ιανουαρίου 2016 10:57

Σφοδρή χιονοθύελλα αναμένεται να χτυπήσει σήμερα και αύριο το ανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, με μεγάλες ποσότητες χιονιού να πέφτουν σε περιοχές όπως η Ουάσινγκτον.

Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ενημερωθεί για επικείμενη χιονοθύελλα που πιθανώς θα φέρει χιόνι ύψους έως και 60 εκατοστών μέσα σε μερικές μόνο ώρες.

 

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκαν οι πολιτείες του Μέριλαντ, της Βόρειας Καρολίνας, της Τζόρτζια, της Πενσιλβάνια και της Βιρτζίνια.

Κλειστά παραμένουν σε όλο το μήκος των περιοχών που επηρεάζονται τα σχολεία. Υπάρχουν επίσης προειδοποιήσεις ότι η χιονοθύελλα θα φέρει διακοπές στη ρευματοδότηση αλλά και καθυστερήσεις και ακυρώσεις στις αεροπορικές πτήσεις.

Ήδη η αεροπορική εταιρεία American Airlines ανακοίνωσε τη ματαίωση εκατοντάδων πτήσεων στις ΗΠΑ.

Η επιδείνωση του καιρού έχει ήδη αποδειχθεί φονική, με δυο οδηγούς να χάνουν τη ζωή τους στη Βόρεια Καρολίνα, έναν στο Τενεσί ενώ ένας πεζός άφησε την τελευταία του πνοή στο Μέριλαντ.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos