Ο τρόμος επέστρεψε στη Γαλλία: Αποκεφάλισαν γυναίκα στη Νίκαια -Πληροφορίες για τρεις νεκρούς

29 Οκτωβρίου 2020 11:27

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε κοντά σε μια εκκλησία της Νίκαιας στη Γαλλία και σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

 

Ο δράστης φέρεται να αποκεφάλισε μία γυναίκα, και σύμφωνα με τη Daily Mail κι έναν άνδρα, ενώ ο δήμαρχος της πόλης, Κριστιάν Εστροζί, κάνει λόγο για πιθανή τρομοκρατική επίθεση. Επισήμως ο αριθμός των νεκρών είναι δύο, αλλά αστυνομική πηγή μίλησε στο BFMTV για τρία θύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα. Το γαλλικό Actu17.fr μεταδίδει ότι ο δράστης φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» και ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες ότι η επίθεση έγινε εντός του ναού της Νοτρ Νταμ στη Νίκαια, γύρω στις 09:00 τοπική ώρα την ώρα που ήταν σε εξέλιξη λειτουργία.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, ενώ συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο. Ο δράστης, ο οποίος τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικών, έχει συλληφθεί και διακομισθεί σε νοσοκομείο, ενώ οι Αρχές ερευνούν την περιοχή και για πιθανό δεύτερο δράστη.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos