Βρετανία: Συνελήφθη άνδρας έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - Πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη

02 Μαϊος 2023 23:14

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκλείστηκαν από τις αστυνομικές Αρχές αφού ένας άνδρας πέταξε ύποπτα φυσίγγια κυνηγετικού όπλου στο έδαφος έξω από τη βασιλική κατοικία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία έκανε γνωστό ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα γύρω στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), αφού πλησίασε τις πύλες του Παλατιού και πέταξε «αριθμό αντικειμένων» στο χώρο των ανακτόρων.

 {https://twitter.com/SkyNews/status/1653488307894997012?s=20}

 Η αστυνομία πρόσθεσε ότι τα αντικείμενα βρέθηκαν και ότι ο άνδρας βρίσκεται τώρα υπό κράτηση αφού διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του και μια «ύποπτη τσάντα».

 {https://twitter.com/BNONews/status/1653483291171868679?s=20}

Παράλληλα, οι Αρχές προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη στο σημείο, σύμφωνα με το BBC.

«Αστυνομικοί συνέλαβαν γρήγορα έναν άνδρα γύρω στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 2 Μαΐου, αφού πλησίασε τις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ και πέταξε μια σειρά από αντικείμενα - που πιθανολογείται ότι ήταν φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, στους χώρους του παλατιού. Αυτά έχουν ανακτηθεί και θα μεταφερθούν για εξειδικευμένη εξέταση. Δεν υπάρχουν αναφορές για πυροβολισμούς ή τραυματισμούς. Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή όπλου και θα τεθεί υπό κράτηση» αναφέρθηκε σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos