Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Εγκαινιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, στο Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ το Μνημείο των Αθανάτων του Έθνους, στο οποίο είναι χαραγμένα τα ονοματεπώνυμα των 121.692 πεσόντων στους αγώνες του Έθνους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλαξε ο Κανονισμός για τα Δικαιώματα των Επιβατών στα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ) και στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Τραμ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τοπική Κοινότητα Λευκών και ο Σύλλογος Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία Λευκών, μας προσκαλούν σε εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Άναμμα στις Λεύκες».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις απανωτές «αναποδιές» συνέβησαν μέσα σε δύο μόλις ημέρες, στο ταξίδι του πλοίου Blue Star I στη γραμμή των Κυκλάδων!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους εννέα φιναλίστ από όλη την Ευρώπη βρέθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νέων Σεφ 2023, που διεξήχθη προ ημερών στην Περιφέρεια Hauts-de-France της Γαλλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε με σύσσωμη συμμετοχή από τους αθλητικούς φορείς της χώρας η «Ημερίδα Διαλόγου για τον Αθλητισμό» όπου ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού εξήγγειλε δέσμη επτά μεταρρυθμιστικών δράσεων για τη «Νέα Εποχή στον Αθλητισμό»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Τμήμα Ασφάλειας Ραφήνας – Πικερμίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνιάστηκαν -38- περιπτώσεις απάτης με υπολογιστή, οι οποίες διαπράχθηκαν από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο 2023 σε βάρος πολιτών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και σε περιοχές της επαρχίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Κυριακή 3 Δεκεμβρίου επισκεφθείτε τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα Μουσεία του κράτους με δωρεάν εισιτήριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης αναρτήθηκε σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής δικονομίας με σκοπό την επιτάχυνση της ποινικής διαδικασίας και την εξάλειψη της ατιμωρησίας για τα χαμηλής απαξίας εγκλήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια εξαιρετικά κακή συνήθεια των επιβατών ενός αυτοκινήτου βάζει στο στόχαστρο ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας, επιχειρώντας με αυτόν τρόπο να αποτρέψει το ενδεχόμενο ενός σοβαρού τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos