×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Το λεπτότερο smartphone από τη Huawei

20 Ιουνίου 2013 10:31

Το Ascend P6 έχει πάχος 6,18 χιλιοστά.

Το κινητό με το μικρότερο πάχος στον κόσμο παρουσίασε χθες η Huawei. Ο λόγος για το 4,7 ιντσών Ascend P6, το οποίο έχει προφίλ 6,18 χιλιοστά. Την ίδια στιγμή, άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα ίδιων διαστάσεων έχουν πάχος που κινείται στα 9,3 χιλιοστά.

Η δυνατότητα για την κατασκευή του λεπτότερου κινητού, σύμφωνα με την εταιρεία, οφείλεται σε μία νέα τεχνολογία, η οποία της επέστρεψε να συγχωνεύσει δύο διαφορετικά στρώματα της οθόνης, τα οποία στα υπόλοιπα κινητά είναι διακριτά.

Παράλληλα, το smartphone έχει με τετραπύρηνο επεξεργαστή, κύρια κάμερα 8 megapixel και μπροστινή κάμερα 5 megapixel. Θα πωλείται με προεγκατεστημένη την έκδοση Android 4.2.2 Jelly Bean και, όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής του, θα έχει 30% μεγαλύτερη αυτονομία απο τα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Το νέο Ascend P6 αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον επόμενο μήνα στην Κίνα και τη Δυτική Ευρώπη, χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι ευρωπαϊκές χώρες που αφορά το λανσάρισμα

www.kathimerini.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos