×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Η νέα «γενιά» των Lenovo ThinkPad καταφθάνει στη χώρα μας

01 Ιουνίου 2014 13:50

Η Lenovo παρουσίασε χθες τέσσερα νέα προϊόντα, από τις κατηγορίες των ultrabook, των «υβριδικών» PC και των tablet 8 & 10 ιντσών, ανακοινώνοντας

και επίσημα την κυκλοφορία τους στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για το ThinkPad X1 Carbon, το ΤhinkPad Yoga και το Thinkpad 8, τα οποία βρίσκονται ήδη στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, και το Thinkpad 10 που αναμένεται στα τέλη Ιουλίου.

Το ThinkPad X1 Carbon είναι το καινούριο «υπερφορητό» λάπτοπ της κινέζικης εταιρείας, ενώ έχει κατασκευασθεί με ανθρακονήματα ώστε να «παντρεύει» την ανθεκτικότητα και το μικρό βάρος – αφού ζυγίζει λιγότερο από 1.300 γραμμάρια και έχει αντοχή στρατιωτικών προδιαγραφών. Το ultrabook ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διατίθεται με οθόνη αφής.

Από την άλλη μεριά, το ThinkPad 10 συνδυάζει υψηλές επιδόσεις και επαγγελματικές λειτουργίες, για όσους χρειάζονται μια «ταμπλέτα» για απαιτητικές εργασίες. Το «οικοσύστημα» των αξεσουάρ του περιλαμβάνει το ThinkPad Tablet Dock ή Ultrabook Πληκτρολόγιο για πλήρη δυνατότητα σύνδεσης PC. Επίσης, διατίθεται με προαιρετική ψηφιακή γραφίδα και προαιρετικό δέκτη σύνδεσης σε δίκτυα 3G/4G LTE.

Μικρότερη εκδοχή της «ταμπλέτας» είναι το 8 ιντσών ΤhinkPad 8, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον τελευταίο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Bay Trail, αποθηκευτικό χώρο έως 128GB και θύρα micro USB 3.0.

Τέλος, στο ΤhinkPad Yoga έχει υιοθετηθεί ο σχεδιασμός που η Lenovo έχει ακολουθήσει και στο παρελθόν στα «υβριδικά» της μοντέλα. Έτσι, η οθόνη αφής του μπορεί να περιστρέφεται, ώστε το πληκτρολόγιο να «κρύβεται» κάτω από το μόνιτορ και ο φορητός υπολογιστής να «μεταμορφώνεται» σε ταμπλέτα.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos