Σίφνος: Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

14 Δεκεμβρίου 2015 16:06

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου, παρά το τσουχτερό κρύο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου το "άναμμα" του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στη «Γειτονιά των Χριστουγέννων», απέναντι από την πλατεία Ηρώων.

Ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης μαζί με τα μικρά παιδιά μέτρησαν αντίστροφα και το δέντρο «άναψε» χαρίζοντας πολλά χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 

Η παρουσία όλων έδωσε ζωή στο χώρο όπου οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν διάφορα κεράσματα, να ακούσουν παραμύθια, να κάνουν facepaintingκαι να πάρουν τα δωράκια τους από τον Άγιο Βασίλη.

Η χορωδία του Μουσικού Εργαστηρίου Σίφνου"ΦραγκίσκηΨαχαροπούλου – Καρόρη" πλαισίωσε τη γιορτή με τα κάλαντά της αλλά και με κάλαντα από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έδωσε ένα ιδιαίτερο τόνο σε αυτή την εκδήλωση.

Στη «Γειτονιά των Χριστουγέννων» θαπραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά με τη συνεργασία τοπικών Συλλόγων και εθελοντών ποικίλες δραστηριότητες που θα τονώνουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, θα δίνουν χαρά στα παιδιά μαςαλλά και την ευκαιρία συνάντησης των μεγάλων. Παράλληλα στο Ίδρυμα Πρόκουαυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθούν οι χριστουγεννιάτικες
γιορτές των Σχολείων και θεατρικά δρώμενα.

Καλές Γιορτές!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos