Δεν τις έφαγε στα ρινγκ… «τις έφαγε» στο γάμο του! (Βίντεο)

10 Οκτωβρίου 2016 14:34

Ο χορός του Ησαϊα, περιελάμβανε, σύμφωνα με το έθιμο, μέχρι και..... «φάπες» στην πλάτη, για τον προπονητή πυγμαχίας, πρωταθλητή πολεμικών τεχνών, και γνωστό επιχειρηματία Χάρη Μαριόλη ο οποίος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά Μυκόνου και το όμορφο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου και του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Αθηναγόρα.

Το «παρών» στον υπέρλαμπρο και ταυτόχρονα άκρως ρομαντικό γάμο που έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι, έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, συγγενείς, φίλοι καθώς και πολιτικά πρόσωπα από τις Κυκλάδες και όχι μόνο. Με έναν εκ των τριών κουμπάρων τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, ο λαμπερός γάμος είχε έντονο «άρωμα» πολιτικής, με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.


Η γαλάζια μυκονιάτισσα πολιτευτής Κατερίνα Μονογυιού, εμφανώς συγκινημένη, γλυκιά, απαστράπτουσα και πανέμορφη μέσα στο εντυπωσιακότατο ρομαντικό νυφικό της, μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και πραγματικά έλαμπε στο πλευρό του κομψού και γοητευτικού εκλεκτού της καρδιάς της!

Στη γαμήλια δεξίωση που έγινε σε παραλιακό μαγαζί, το παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι δίπλα στη θάλασσα, κράτησε μέχρι το πρωί! Οι εκατοντάδες καλεσμένοι, χόρεψαν σε ρυθμούς ... μπάλου και όχι μόνο, και γλέντησαν με την καρδιά τους, ευχόμενοι στους ευτυχισμένους νεόνυμφους να ζήσουν για πάντα με υγεία και αγάπη!

Βίον ανθόσπαρτον λοιπόν στο ταιριαστό ζευγάρι και καλούς απογόνους!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos