Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Κέας

09 Ιουνίου 2011 12:23

Πρός: Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. Κυκλάδων

Υπόψη κ. Αικατερίνης Μπαντή
κ. Κουφοπούλου

Κοιν.: 1. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Πουσσαίο

2. Διοίκηση 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς & Αιγαίου

Υποδιοικητή κ. Σωτήρη Ζώτο

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕΑ. Κυκλάδων στην Κέα.

Αγαπητή κ. Μπαντή,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά, εσάς & τους συνεργάτες σας, για την πολύτιμη - όπως αναμενόταν, αλλά κυρίως όπως αποδείχθηκε & στην πράξη – επίσκεψη σας στο νησί μας.

Η συμβολή σας στην ολοκληρωμένη εκτίμηση του ιατρικού ιστορικού των ατόμων που εξυπηρετήθηκαν, αλλά και στην έγκαιρη διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, που δεν θα είχαν διαγνωστεί διαφορετικά, ήταν εξαιρετικά σημαντική, ιδίως στους μαθητές των Νηπιαγωγείων & των Δημοτικών της Κέας, που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Αγωγής "Πρόληψη Τυφλότητας.

Επιπλέον, αίσθηση προκάλεσε στους κατοίκους του νησιού μας η δουλειά που έγινε για τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της Κέας (ΑΜΕΑ & ηλικιωμένους) κατά την διάρκεια των κατ' οίκον επισκέψεων σας.

Σε ότι αφορά τις επισημάνσεις σας αναφορικά με τις ελλείψεις & τις ανάγκες των ΑΜΕΑ στον τομέα της υγείας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, ως Δημοτικό Αρχή, κινούμαστε με κάθε διαθέσιμο μέσο & στο μέτρο του δυνατού προς την κάλυψη τους.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για τη συνεργασία & παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε προκύψει (Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 22883 – 60.111).

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Κέας

Ειρήνη Βελισσαροπούλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos