Συνελήφθησαν στην Κέα (2) δυο άτομα

13 Μαρτίου 2013 21:08

Επιπλέον, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός ημεδαπού για διευκόλυνση διαμονής μη νόμιμου αλλοδαπού

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο

Συνελήφθησαν χθες (12-03-2013) στην Κέα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, δυο άτομα από τα οποία ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 38χρονος υπήκοος Ινδίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απασχόλησης μη νόμιμου αλλοδαπού και παράνομης διαμονής στη χώρα.

Επιπλέον για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 65χρονου ημεδαπού για εκμίσθωση καταλύματος και διευκόλυνση διαμονής μη νόμιμου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Κέα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και διευκόλυνσης μη νόμιμων αλλοδαπών, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος Αλβανός μετέφερε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο τον 38χρονο Ινδό, τον οποίο απασχολούσε παράνομα σε οικοδομικές – γεωργικές εργασίες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο 38χρονος Ινδός στερούνταν νομίμων εγγράφων παραμονής στη χώρα και διέμενε σε κατάλυμα που του είχε παραχωρήσει έναντι αμοιβής ο 65χρονος ημεδαπός.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos