×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εξιχνιάστηκαν δυο υποθέσεις κλοπής χαλκού από επιχειρήσεις στη Μήλο

23 Ιανουαρίου 2014 14:37

Δράστες είναι πέντε (5) ημεδαποί Ρομά σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορά

Επιπλέον δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός ημεδαπού υπεύθυνου επιχείρησης συγκέντρωσης και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Εξιχνιάστηκαν χθες (22-01-2014) ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου δυο υποθέσεις κλοπών χαλκού από επιχειρήσεις στη Μήλο.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται πέντε ημεδαποί, Ρομά, ηλικίας 41, 34, 27, 26, και 22 ετών για διακεκριμένες κλοπές και φθορά.

Επιπλέον η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και ένα 34χρονο ημεδαπό, υπεύθυνο επιχείρησης συγκέντρωσης και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων ( scrap ), ο όποιος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο πολύμηνης αστυνομικής έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων εξακριβώθηκε ότι οι τέσσερις Ρομά ενεργώντας από κοινού διέπραξαν μια απόπειρα κλοπής και μια κλοπή χαλκού από επιχειρήσεις στη Μήλο και συγκεκριμένα:

Το χρονικό διάστημα μεταξύ Απρίλιου και Ιουλίου του 2012 αφαίρεσαν από αποθήκη τεχνικής εταιρίας χάλκινο καλώδιο βάρους ενός τόνου, το οποίο στη συνέχεια πούλησαν στην επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών του 34χρονου κατηγορούμενου

Το χρονικό διάστημα από 15-10-2013 έως 20-11-2013 επιχείρησαν να αφαιρέσουν χαλκό από το εσωτερικό μετασχηματιστή της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., με αποτέλεσμα να τον καταστρέψουν ολοσχερώς.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos