Συλλήψεις στις Κυκλάδες

19 Ιουνίου 2021 15:43

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στη Θήρα   

 Την 18-06-2021 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 24χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ιωαννίνων για ανυποταξία.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα  

  Την 18-06-2021 το πρωί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο στη Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο 32χρονοι αλλοδαποί (άνδρας και γυναίκα), οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη (2) ατόμων για κατάληψη αιγιαλού στη Μύκονο

   Την 18-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 20χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, επιχειρήσεις έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Θήρα   

 Την 18-06-2021 το βράδυ συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

   Την 19-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos