Συλλήψεις στις Κυκλάδες

10 Δεκεμβρίου 2021 13:42

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή στη Σύρο

Την 07-12-2021 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 40χρονη η οποία αφαίρεσε χρήματα από πολίτη.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παράνομες εργασίες στη Θήρα

Την 08-12-2021 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 37 και 39 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο

Την 08-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Την 08-12-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, μη νόμιμος αλλοδαπός γιατί διαπιστώθηκε ότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρία άδεια ικανότητας. Επιπλέον σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο

Την 09-12-2021 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos