Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο, Τήνο, Θήρα και Σύρο

28 Ιουνίου 2023 14:14

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο  

  Την 27-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη  ημεδαπής για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στην Τήνο  

  Την 27-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 52χρονη ημεδαπή, η οποία προέβαινε σε παράνομη απόθεση λυμάτων σε δημόσια οδό και σε χώρο αιγιαλού, υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σύρο   

 Την 27-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση) στη Σύρο  

  Την 27-06-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου – Ερμούπολης, τρεις ημεδαποί ηλικίας 20, 25 και 56 ετών, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις σε   κατάστημα στη Μύκονο

   Την 27-06-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονος αλλοδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας έχοντας εγκαταστήσει αυθαίρετες ξύλινες κατασκευές και αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Θήρα   

 Την 28-06-2023 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονη αλλοδαπή η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

 Την 28-06-2023 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos