Μηχανική βλάβη Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους στη Μήλο

31 Ιουλίου 2023 13:58

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, από τον πλοιοκτήτη Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους, ότι παρουσίασε δυσλειτουργία του δίσκου μετάδοσης κίνησης, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή ¨ΣΥΚΙΑ¨ νοτιοδυτικά ν. Μήλου, με είκοσι πέντε (25) επιβαίνοντες και δύο (02) άτομα πλήρωμα.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, στο σημείο έσπευσε ένα Ε/Π - Τ/Ρ σκάφος, στο οποίο μετεπιβιβάστηκαν οι 25 επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον όρμο Παλαιοχωρίου ν. Μήλου, ενώ το εν λόγω Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφος κατέπλευσε ασφαλώς στον λιμένα ¨ΑΔΑΜΑΝΤΑ¨ ν. Μήλου, με τη συνοδεία έτερου Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους.

Από το Λιμεναρχείο Μήλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos