Συλλήψεις σε Σύρο, Σέριφο, Μύκονο και Σύρο

08 Αυγούστου 2023 16:25

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα   

 Την 07-08-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 38 και 40 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις εξωτερικού. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκε.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο  

  Την 07-08-2023 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 26χρονος αλλοδαπός  στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε «φιξάκι» κοκαΐνης. Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Σέριφο

   Την 07-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, ένας ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Σέριφο  

  Την 07-08-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 43 ετών οι οποίοι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Σύρο
   Την 07-08-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 44χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos