Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Μήλο

12 Αυγούστου 2023 12:45

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Θήρα

Την 11-08-2023/22.20’ στην περιφ. οδό Ακρωτηρίου - Μεγαλοχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 46χρονο με συνοδηγό 17χρονο (ημεδαποί) εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Την 11-08-2023 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου:
α) 25χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε παράνομα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών και ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων,
β) 38χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο όπως διαπιστώθηκε καταλάμβανε τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου. Κατασχέθηκαν -4- συσκευές ενίσχυσης και επεξεργασίας ήχου.

Εξιχνίαση απάτης στη Μήλο

Την 11-08-2023 από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου σε επιχείρηση και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών ηλικίας 26 και 32.
Επισημαίνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε ανάλογες περιπτώσεις και να προβαίνουν σε επικοινωνία με τους αρμόδιους Φορείς – Υπηρεσίες πριν την οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos