Επιστολή αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για το θέμα του...

31 Ιουλίου 2017 12:15

Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,

Γνωρίζετε το σεβασμό και την εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σας .

Η μέχρι σήμερα καλή και γόνιμη συνεργασία μας, ενισχύει την πεποίθησή μου ότι σε μια μεταξύ μας συνάντηση θα μπορούσαμε να διερευνήσουμε το θέμα του καθορισμού της έδρας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μετά από την απόσυρσή του από τη διάταξη του άρθρου 75, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την οργάνωση και τη λειτουργία της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την αναπομπή του θέματος στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου με αποφασιστική αρμοδιότητα.

Επειδή πιστεύω ακράδαντα όμως ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για μια εκ βαθέων και ουσιαστική συζήτηση, σας προσκαλώ σε συνάντηση με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των φορέων της Σύρου, σε χρόνο τον οποίο εσείς θα καθορίσετε, προκειμένου να συζητήσουμε σε όλες του τις διαστάσεις αυτό το τόσο σοβαρό για το νησί μας και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ζήτημα.

Κατανοώντας τις αυξημένες Ακαδημαϊκές υποχρεώσεις σας, παρακαλούμε για την αποδοχή του αιτήματος και τον προσδιορισμό της μεταξύ μας συνάντησης.

Βέβαιος για τη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας, σας ευχαριστώ θερμά

Ο Αντιπεριφειάρχης Κυκλάδων

Γεώργιος Λεονταρίτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos