Οι κυβερνητικές «φιέστες» δεν έχουν τελειωμό !!! Συνεχίζονται!!!

05 Ιουνίου 2018 10:37

Από αύριο η φιέστα των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μεταφέρεται στα νησιά μας.


Την ώρα που οι Κυκλάδες και ιδιαίτερα η Σύρος γνωρίζει την μεγαλύτερη απαξίωση από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα , οι ίδιοι έρχονται με συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης να μιλήσουν για την παραγωγική ανασυγκρότηση των Κυκλάδων .
Επισκέπτονται τη Σύρο , χωρίς τον κ. Τσίπρα για να «τάξουν» ότι θα κάνουν αυτά που μας είχαν «τάξει» αλλά δεν τα έκαναν!!! Να μας πείσουν ότι η αύξηση του Φ.Π.Α ., η αύξηση της φορολογίας και η προβληματική διασύνδεση με τα «μηδενικά» σχεδόν δρομολόγια πλοίων προς και από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων θα βοηθήσουν στην Ανάπτυξη των Κυκλάδων!!! Αλήθεια τους πιστεύει κανείς;;; Φυσικά και όχι!!!!!

Οι Κυκλαδίτες περιμένουν από τους φορείς των νησιών μας, που θα παρευρεθούν στην κυβερνητική «φιέστα» , να αφήσουν τα χειροκροτήματα και να θέσουν τα πολλά και πραγματικά προβλήματα που κάνουν την επιβίωση των νησιωτών μας κάθε μέρα και πιο δύσκολη.

Η Ν.Δ. και ο Προεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για εκείνα τα μέτρα που πραγματικά χρειάζονται τα νησιά μας για να γνωρίσουν μια σημαντική ανάπτυξη και από αυτά ξεχωρίζουν ως πρώτη προτεραιότητα ο χαμηλός Φ.Π.Α. και η χαμηλή φορολογία!!!

Η νησιωτικότητα αποτελεί την «κορωνίδα» για τη Νέα Δημοκρατία , δήλωσε στα πλαίσια της επίσκεψης του στη Σύρο ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας - Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής και Βουλευτής Β΄ Αθήνας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μεταφέροντας το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας κ θέτοντας τις προτεραιότητες του σχεδίου της αυριανής κυβέρνησης για τις Κυκλάδες και για μια πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη που δεν μένει στα λόγια .

ΝΟΔΕ Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos