Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη στο νέο Γήπεδο της Χώρας Τήνου

17 Δεκεμβρίου 2019 16:36

Στο πλαίσιο της ειλημμένης απόφασης που έχει λάβει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων


των Δήμων στα νησιά Κυκλάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, μετέβη χθες 16 Δεκεμβρίου στη Τήνο, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες, όπου μαζί με την Έπαρχο Τήνου, κα Νατάσα Δεληγιάννη, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Γήπεδο 11x11 της Χώρας Τήνου, μετά την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Ένα έργο που αποτελούσε διακαή πόθο της τοπικής κοινωνίας επί σειρά ετών και που θα δώσει νέα πνοή στην αθλητική δραστηριότητα ολόκληρου του νησιού και θα χαρίσει πλέον χαμόγελα σε όλη του την αθλητική κοινότητα.

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προς τη νεολαία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας για τον εκσυγχρονισμό 11 γηπέδων ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να δούμε άλλον ένα χώρο που θα αποτελέσει πόλο έλξης για παιδιά και μεγάλους και θα θέσει τα εχέγγυα για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους σε όλες τις ηλικίες» δήλωσε μετά την επίσκεψη του στο χώρο του γηπέδου ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos