Ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης στο parianotypos.gr: «Αυτή τη στιγμή ακούγονται διάφορα. Στις ερχόμενες εκλογές…..» (Βίντεο)

17 Μαϊος 2013 11:50

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης παραχώρησε συνέντευξη στο parianostypos.gr και απάντησε με απόλυτη σαφήνεια σε ερώτημα που του θέσαμε σχετικά

με το αν θα είναι υποψήφιος ή όχι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σε έναν περίπου χρόνο.

Πολλά είχαν γραφτεί και είχαν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Νάξο. Ο ίδιος όμως, μπροστά στην κάμερα του parianostypos.gr, έδωσε τη δική του απάντηση.

Μια απάντηση, που δεν επιδέχεται καμία άλλη ερμηνεία.

Το parianostypos.gr επισκέφθηκε τον κ. Μαργαρίτη στο γραφείο του στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του έθεσε και άλλα ζητήματα όπως το ακτοπλοϊκό, τη λειτουργία του Δήμου κάτω από τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, το αεροδρόμιο της Νάξου και την επέκτασή του, τις υποδομές στο λιμάνι της Νάξου, την αλλαγή όψης στην παραλία της Χώρας Νάξου, τις κυκλοφοριακές αλλαγές στη Χώρα της Νάξου, τα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν αλλά και αυτά που έχουν ήδη ξεκινήσει, τη συνεργασία που έχει με τον Δήμαρχο Πάρου κ.Χρήστο Βλαχογιάννη κ.α.

Δείτε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη στο parianostypos.gr

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos