Ο Γ. Βρούτσης στη Νάξο για τις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού από τους Γερμανούς

14 Οκτωβρίου 2022 17:44

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Παρασκευή14 Οκτωβρίου 2022, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδείαστη νήσοΝάξο, όπου θαπαραστεί, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων,στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώνει οΔήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδωνγια τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Νάξου από τους Γερμανούς το 1944.

Με τις εκδηλώσεις αυτές, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τιμά τους αγώνες για την ελευθερία, καθώς και την αυτοθυσία όλων όσων συμμετείχαν σε αυτούς. Η απελευθέρωση του νησιού συντελέστηκε μετά από τριήμερη μάχη (13-15 Οκτωβρίου 1944), με τη συμμετοχή του Ιερού Λόχου, της Βρετανικής Αεροπορίας, των συμμαχικών πλοίων και των τοπικών αντιστασιακών οργανώσεων.

Το πρωί του Σαββάτου15 Οκτωβρίου 2022, ο κ. Βρούτσης θα παραστεί επίσης στην επίσημη Δοξολογία που θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου, χοροστατούντος τουΣεβασμιότατου ΜητροπολίτηςΠαροναξίας κ.κ. Καλλίνικου. Στη συνέχεια, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos