Ευθύμιος Μικές: Η ελπίδα να γίνει απόφαση

06 Οκτωβρίου 2023 02:13

Δήλωση του Ευθύμιου Μικέ υποψήφιου Δημοτικού συμβούλου με την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ του Λεονάρδου Χατζηανδρέου, για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Ας δυναμώσουμε τη φωνή των νέων και ας στείλουμε το δικό μας μήνυμα:
Είμαστε εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ να διεκδικήσουμε σήμερα, το ΔΙΚΟ μας καλύτερο αύριο!

Κυριακή 8 του Οκτώβρη αποφασίζουμε ΕΜΕΙΣ για το μέλλον μας! Αυτή τη μάχη πρέπει και θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ!

Χορτάσαμε από την ανευθυνότητα των διοικούντων.
Ως εδώ οι υπέρογκες σπατάλες, τα μισοτελειωμένα «έργα», η κοροϊδία και ο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας.

Οι νέοι αποτελούμε το πιο ενεργό μέρος της κοινωνίας, σε επίπεδο εργατικού δυναμικού, αθλητισμού και πολιτισμού!

Η σιωπή, η αποχή και η μη ουσιαστική ενασχόληση μας με τα κοινά καθυστερεί την πρόοδο της κοινωνίας και αφαιρεί από το πιο ενεργό σώμα της, τη δυνατότητα της δράσης και της Αλλαγής.

Από σήμερα και για κάθε «σήμερα» κάνουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, απόφαση!

ΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ) του ΙΑΚΩΒΟΥ

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997 και μεγάλωσα στη Νάξο. Φοίτησα στο Γενικό Λύκειο «Μανώλης Γλέζος» και για πρώτη φορά, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσω του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου που διετέλεσα πρόεδρος, μαζί με τους συμμαθητές μου να διεκδικήσουμε και να καταφέρουμε τελικώς πολλά για το σχολείο μας. Ωστόσο, οι δράσεις μας με έφεραν σε επαφή τόσο με στελέχη της εκπαίδευσης όσο και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έτσι έμαθα από πρώτο χέρι για τις παθογένειες του τόπου μας. Αμέσως μετά την αποφοίτηση μου από το ΓΕ.Λ. Νάξου φοίτησα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και συγκεκριμένα στον κλάδο της Οικονομικής Επιστήμης. Παράλληλα με τις σπουδές, από το δεύτερο έτος, δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του τουρισμού.

Ευθύμιος Μικές: Είναι ώρα να προχωρήσουμε. Με Δύναμη Αλλαγής. Με λογισμό και όνειρο.
Να αφήσουμε πίσω τα «έλα μωρέ», τα «ωχ αδελφέ», τα «δεν πειράζει».
Να αφήσουμε πίσω τις σκουριασμένες πολιτικές των απευθείας αναθέσεων, των πολιτικών συναλλαγών και των ρουσφετιών.

Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό και να διεκδικήσουμε τη Νάξο του μέλλοντος που μας αξίζει. Η ΕΛΠΙΔΑ να γίνει ΑΠΟΦΑΣΗ για ΑΛΛΑΓΗ παντού.

Να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας για τη Νάξο του αύριο. Πρώτα απ’ όλα, για εμάς τους κατοίκους. Να χαιρόμαστε το νησί μας καθαρό και καλαίσθητο, όπως θα έπρεπε να είναι. Να χτίσουμε ένα brand name δυνατό, αντάξιο του τόπου μας. Να προβάλλουμε όλα αυτά για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Γι’ αυτό πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά, να βγούμε από την ανεμελιά και την αδιαφορία και επιτέλους να ασχοληθούμε σοβαρά και υπεύθυνα για το νησί μας. Τη ΔΥΝΑΜΗ την έχουμε και η λέξη κλειδί είναι η ΑΛΛΑΓΗ.
Αν όχι τώρα, πότε;

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos