Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Ένας νέος άνθρωπος, ο Σωτήρης Καστρουνής, γέννημα θρέμμα της Πάρου, με ανιδιοτελή αγάπη και προσφορά στον τόπο, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με θλίψη οι συμπατριώτες μας πληροφορήθηκαν την απώλεια του Σωτήρη Καστρουνή, σήμερα 30 Μαρτίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ανησυχεί το ξεθώριασμα των ρούχων, ειδικά των παιδικών; Υπάρχει μια απλή και οικονομική λύση που ίσως δεν γνωρίζετε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις προς τις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού απευθύνει η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, λόγω της αυξημένης συγκέντρωσης αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφρικανική σκόνη έχει σκεπάσει πόλεις της Ευρώπης, δημιουργώντας απόκοσμες εικόνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το κυκλοφοριακό ζήτημα στο νησί της Πάρου, ειδικά στον οικισμό της Παροικίας, φαίνεται να αποτελεί «πονοκέφαλο» τόσο για τους πολίτες όσο και για τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και τη δημοτική αρχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας στην Εύβοια, με έναν εργάτη να χάνει την ζωή του. Σύμφωνα με το eviathema.gr, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξάρτημα από την μπουκαπόρτα του καραβιού, όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τον καταπλακώσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μέτριο παιχνίδι, που όμως είχε συναρπαστικό φινάλε, η ΑΕ Πάρου πήρε στο τέλος το τρίποντο και ανέβηκε στην Τρίτη θέση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην περιοχή του Μέγα Γιαλού, στην περιοχή πολυτελούς συγκροτήματος εξοχικών κατοικιών με δύο πισίνες, εξελίσσονται εδώ και καιρό παράνομες οικοδομικές εργασίες στον αιγιαλό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Τήνου Παναγιώτης Κροντηράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos