Πάρος – «Mario by the Sea»: To πολυβραβευμένο εστιατόριο της απαράμιλλης γεύσης άνοιξε ανανεωμένο! – Κοντά μας και την Κυριακή του Πάσχα!

29 Απριλίου 2024 15:38

Άνοιξε στα Λιβάδια της Παροικίας, ανανεωμένο, με νέα πιάτα και υπέροχες γευστικές προτάσεις, δίνοντάς μας ραντεβού για έξοχα γαστρονομικά «ταξίδια» στις Κυκλάδες, στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, το πολυβραβευμένο εστιατόριο «Mario by the Sea»!

Πιάτα υψηλής ποιότητας που αγγίζουν την τελειότητα, δημιουργημένα όλα από ολόφρεσκα, ντόπια, νοστιμότατα προϊόντα της παριανής γης και θάλασσας καθώς προέρχονται από τη Farma «Mario», υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και απόλυτες απολαύσεις του ουρανίσκου! Γευθείτε την Παριανή, Κυκλαδίτικη και Μεσογειακή κουζίνα στα καλύτερά της στο «Mario by the Sea» μιας και τη διαφορά στην ποιότητα και στη γεύση την κάνουν οι τοπικές, αυθεντικές πρώτες ύλες του νησιού που νοστιμίζονται από τον ήλιο, τη γη και τη θάλασσα μοσχομυρίζοντας παριανή παράδοση!

mario 201

Παντού «μοσχοβολά» Πάρος στο «Μario by the Sea» καθώς τα πελώρια μπαλκόνια του «αγκαλιάζονται» από παρτέρια γεμάτα με «μυρωδιές» της πάριας γης όπως θυμάρι, δεντρολίβανο, δάφνη και αγριελιά που όταν ενώνονται με την αύρα της θάλασσας πλημμυρίζουν τις αισθήσεις με το μοναδικό άρωμα της φύσης του νησιού!

Παραθαλάσσιο, με καλαίσθητη διακόσμηση και χώρους δομημένους σύμφωνα με την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική κληρονομιά, το «Mario by the Sea» «παντρεύει» αρμονικά τη θεσπέσια εμπειρία της γεύσης με το μαγευτικότερο περιβάλλον της απέραντης, πανοραμικής, θαλασσινής θέας στο κόλπο της Παροικίας που φτάνει μέχρι τις Πόρτες χαρίζοντάς μας τα ειδυλλιακότερα, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα!

Επισκεφθείτε το «Mario by the Sea» και μαγευτείτε από εικόνες και γεύσεις που κλείνουν μέσα τους την «καρδιά» της Πάρου στην καλύτερη γαστρονομική και αισθητική εκδοχή της! Σε κάθε αισθητηριακή έκφανση, σε κάθε μπουκιά, μυρωδιά και εικόνα, το νησί προσλαμβάνεται καταλυτικά και απόλυτα ως ένα ολοζώντανο βίωμα υπέρτατης ικανοποίησης και φιλοξενίας!

mario 202

Το «Mario by the Sea» είναι ανοιχτό από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ και στο χώρο του λειτουργεί επίσης cocktail bar για χαλαρωτικά και δροσιστικά ποτάκια.

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαϊου, το «Mario by the Sea» μας περιμένει μαζί με την παρέα μας για να γιορτάσουμε απολαμβάνοντας υπέροχα, πατροπαράδοτα πασχαλινά εδέσματα και γλεντώντας μοναδικά!
Με εξαιρετικό Dj αλλά και ζωντανή μουσική, το φιλόξενο «Μario by the Sea» αποτελεί την top επιλογή της ημέρας για το πιο όμορφο, το πιο γνήσιο και αξέχαστο Ελληνικό Πάσχα στο νησί της Πάρου!

Τηλ. Κρατήσεων – 22840 51047
Instagram
Facebook

mario 203

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos