×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τήνος: Εκδηλώσεις από τα εργαστήρια στο Καλλιτεχνικό Στέκι

14 Ιουνίου 2013 15:27

Το Καλλιτεχνικό Στέκι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τήνου κλείνει φέτος τα πέντε χρόνια λειτουργίας του, με τα δημιουργικά εργαστήριά του να

απλώνονται σε όλο το νησί. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Τήνου 2013 της Κοινωφελούς Επιχείρησης, παρουσιάζονται οι δημιουργίες των εργαστηρίων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, Σάββατο 15 Ιουνίου στο θεατράκι της Ξινάρας στις 20.30

Μια βραδιά γεύσης γεμάτη φαντασία & εκπλήξεις από το εργαστήριο Μαγειρικής του ΚΣΔΤ και τις Νικήτριες ομάδες του παιδικού διαγωνισμού Μαγειρικής. Είσοδος δωρεάν.

Η ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ του ΤΣΙΦΟΡΟΥ, Τρίτη 18 & Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Π.Ι.Ι.Ε.Τ στις 21.00.

Η Θεατρική ομάδα του ΚΣΔΤ ¨ΘΕΑΣΗ ¨ σας παρουσιάζει το έργο του Τσιφόρου θέτοντας το ερωτηματικό για την ανθρώπινη ηλιθιότητα. Είσοδος δωρεάν.

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ....ΚΣΔΤ, Σάββατο 22 Ιουνίου Δημοτικό Ίδρυμα Αγ.Τριάδος Γύρλα Τήνου, εγκαίνια έκθεσης 20.30.

Τα εργαστήρια του ΚΣΔΤ: αγγειοπλαστικής, καλαθοπλεχτικής, τέχνης με ύφασμα & των ανακυκλώσιμων υλικών, συμπράττουν σε ένα υπέροχο χώρο και σας παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους. Διάρκεια 22 /6 -28/6/2013. Ωράριο έκθεσης 19.30- 21.30. Είσοδος δωρεάν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos