Αθλητικός Γυμναστικός και Ναυτικός Όμιλος Σίφνου

24 Σεπτεμβρίου 2013 12:09

Ο Αθλητικός Γυμναστικός και Ναυτικός Όμιλος Σίφνου (Α.Γ.Ν.Ο.Σ.) ξεκινά τμήματα εκμάθησης και προαγωνιστικών ομάδων στην ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (μπάσκετ) για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10- 17 ετών

(4η Δημοτικού έως 3η Λυκείου). Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Ε.Α.Κ.Ν. στη Μαρούσα από τον πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής Σπύρο Λεμπέση. Τα τμήματα, οι ημέρες και οι ώρες θα καθοριστούν μετά τις εγγραφές.

Οι εγγραφές θα γίνονται από τις 23 έως και τις 29 Σεπτέμβρη στα τηλ. 6975 874619 κ. Σπύρος Λεμπέσης και 6972 929900 κ. Κακάκης Αντώνης

Επίσης, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), αναφέροντας τα στοιχεία του αθλητή / τριας και τηλ. Επικοινωνίας, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos