Ο Δήμος Πάρου, εντέχνως, αποφεύγει να συζητήσει το θέμα της μείωσης των τελών

12 Απριλίου 2014 14:03

Η από 26/3/14 αίτησή του Συλλόγου Καφέ/εστιατόρων, περί επαναδιαπραγμάτευσης των τελών του Δημοτικού και Λιμενικού ταμείου δεν έχε λάβει μέχρι κα την παρασκευή 10/4  καμία (???)  επίσημη απάντηση.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λουΐζος Κοντός μετά από δική μας επικοινωνία, μας ανακοίνωσε χθες 10/4/14 προφορικά ότι «λόγω καθυστέρησης (???) της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου, δεν έχει στα χέρια του την απαραίτητη εισήγηση» και ως εκ τούτου, «Δε θα εισάγει το αίτημά μας  στο Δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 14/4/14».

Βέβαια, η εν λόγω  Υπηρεσία πρόλαβε χωρίς καμία καθυστέρηση να αποστείλει στα μέλη μας  9/4/14 κατ' επείγoν (???) αίτηση για χορήγηση σχετικής άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου και μάλιστα εις διπλούν (ορθή επανάληψη)!

Δεδομένου ότι, το εν λόγω Δημοτικό Συμβούλιο είναι και το τελευταίο (???) προ των εκλογών του Μαΐου και λόγω του κατεπείγοντος του θέματος, το Δ.Σ του Συλλόγου σε έκτακτο συμβούλιο αποφάσισε να καταθέσει νέο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 4378/11-4-14, όπου και αιτείται την  εισαγωγή του θέματος προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της δευτέρας 14/4 ως θέμα  προ ημερησίας διάταξης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου σύσσωμο θα παραστεί την Μεγάλη Δευτέρα στις 16:00 στο Δημαρχείο προς υποστήριξη των θέσεών του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από φέτος, η αρμόδια υπηρεσία για την ενοικίαση κοινοχρήστων χώρων προς ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων είναι η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου με την οποία ο Σύλλογος έχει ήδη έρθει σε επαφή και που, εμμέσως πλην σαφώς υποστηρίζει την μείωση των τελών εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί και από το Δήμο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                  ΤΣΑΝΤΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos