Ξεκινάει η ασφαλτόστρωση του νέου αεροδιαδρόμου – Έφτασαν στην Πάρο τα πρώτα φορτηγά (Φωτό)

13 Νοεμβρίου 2014 03:35

Στο νησί της Πάρου βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης 12 Νοεμβρίου τα πρώτα φορτηγά που μεταφέρουν την πρώτη ύλη προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επίστρωσης και ασφαλτόστρωσης του νέου πεδίου ελιγμών στη θέση Μάγγανο μήκους 1400 μέτρων.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του υπουργείου υποδομών, μεταφορών και δικτύων , της 12ης Σεπτεμβρίου 2014, οι εργασίες για την κατασκευή του νέου πεδίου ελιγμών αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιανουάριο του 2015 (διάδρομος, δύο λοξοί συνδετήριοι τροχόδρομοι, δάπεδο στάθμευσης αεροσκαφών, εσωτερική περιμετρική υπηρεσιακή οδός, έργα αποστράγγισης – αποχέτευσης, περίφραξη ασφαλείας, φωτοσήμανση).

Τα πέντε φορτηγά έφτασαν στην Πάρο με το βραδινό πλοίο της γραμμής και στάθμευσαν σε πάρκινγκ της Παροικίας προκειμένου νωρίς το πρωί να μεταβούν στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου.

Κάποια εξ' αυτών μετέφεραν και την απαραίτητη καύσιμη ύλη (μαζούτ) που χρησιμοποιείται από τα ειδικά μηχανήματα που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των εργασιών

Τα δρομολόγια των φορτηγών θα συνεχιστούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα (περίπου ανά εβδομάδα) μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο της ασφαλτόστρωσης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos