Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα μπαρ στην Παροικία της Πάρου (Φωτό + Βίντεο)

24 Δεκεμβρίου 2014 15:24

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο

Πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα, ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 24/12 σε μπαρ της Παροικίας που βρίσκεται στην περιοχή Λιβάδια.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς τον εξωτερικό χώρο της εισόδου του μαγαζιού ενώ σοβαρές αλλά λιγότερες όπως φαίνεται ζημιές υπέστη ο εσωτερικός χώρος.
Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα των καταστροφών, η φωτιά φαίνεται πως κατευθύνθηκε από τον εξωτερικό προς τον εσωτερικό χώρο του μπαρ γεγονός που δεν αποκλείει εμπρηστική ενέργεια.
Η πυροσβεστική υπηρεσία διερευνά πάντως τα πιθανά αίτια της πυρκαγιάς τα οποία παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα .
Το psts.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο της πυρκαγιάς.

Σχετικό δελτίου τύπου εξέδωσε και η πυροσβεστική υπηρεσία:

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014 και περί Ω/06:00 περίπου το πρωί σε καφετέρια - μπαρ, στην περιοχή «Λειβάδια» Παροικιάς Πάρου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Η Υπηρεσία μας επενέβη άμεσα στον τόπο του συμβάντος με τρία (3) οχήματα και πέντε (5) Πυροσβέστες, όπου χάρη στην έγκαιρη επέμβαση τους κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά σε σύντομο χρονικό διάστημα, περιορίζοντας τις ζημιές στην εν λόγω επιχείρηση και να προκληθούν φθορές μόνο στους εξωτερικούς χώρους παρακείμενης οικίας και των δύο (2) καταστημάτων.

Για την εξακρίβωση των αιτιών διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos