Let΄s do it Paros από τους εθελοντές της Ε.Ο.Δ! Καθαρισμός παραλίας στη Νάουσα…

04 Απριλίου 2017 15:43

Ο εθελοντισμός στην Πάρο που επάξια εκπροσωπείται από τα πάντα δραστήρια μέλη της Ε.Ο.Δ., δεν περιορίζεται στη διαχείριση καταστάσεων και συμβάντων έκτακτης ανάγκης ή πράξεις προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.


Τα μέλη της Ε.Ο.Δ., πρωτοπόρα σε κάθε είδους εθελοντική δράση, συμμετείχαν το πρωί της Κυριακής 2 – 4 – 2017, στην πρωτοβουλία Let΄s do it Greece και έκαναν πράξη το...Let΄s do it Paros, καθαρίζοντας την παραλία Πιπέρι στη Νάουσα και παραδίδοντάς την όμορφη και απαλλαγμένη από φερτά υλικά στους παριανούς αλλά και στους επισκέπτες του νησιού που σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να φθάνουν εν όψει καλοκαιριού.

Η παραλία Πιπέρι, μια από τις πιο όμορφες και δημοφιλείς όχι μόνο στη Νάουσα αλλά σε ολόκληρη την Πάρο, χρειαζόταν την πρωτοβουλία, που πέρα από το πρακτικό της αποτέλεσμα, ήταν και ένα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες εθελοντικής δράσης.

Γιατί το αξιέπαινο έργο της Ε.Ο.Δ. στην Πάρο, δεν εξαντλείται μόνο στα πρακτικά οφέλη που αναντίρρητα προσφέρει. Οι πολυσχιδείς δράσεις των εθελοντών της, εμπνέουν και μυούν τους υπόλοιπους πολίτες του νησιού και κυρίως τα παιδιά στον εθελοντισμό, ο οποίος πλέον στις μέρες μας και στα νησιά μας, καθίσταται εξαιρετικά πολύτιμος και αναγκαίος καθώς καλύπτει τις πολλές ελλείψεις και ανεπάρκειες του κράτους...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos