Εργαστήριο κατασκευής πάνινης τσάντας

24 Φεβρουαρίου 2020 15:48

Ο Δήμος Πάρου μέσω του προγράμματος Clean Blue Paros και ο Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου - ΝΑΪΑΣ σας προσκαλούν στη δράση «Μια τσάντα πάνινη». Ένα εργαστήριο κατασκευής πάνινης τσάντας, στη Νάουσα.

Μια δράση κυκλικής οικονομίας και ανακύκλωσης κλινοσκεπασμάτων, που σκοπό τής έχει να δημιουργηθούν επαναχρησιμοποιούμενες πάνινες τσάντες με τη βοήθεια, το κέφι και τη γνώση στον ελεύθερο χρόνο των εθελοντών. Ένα εργαστήρι που θα βοηθήσει να αντικαταστήσουμε όλοι μαζί, τις πλαστικές σακούλες από την καθημερινότητα μας, παράγοντας ένα προϊόν ευρείας κατανάλωσης μέσα από υλικά, που θα κατέληγαν να γίνουν απορρίμματα.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται στη δημοτική αίθουσα στη μαρίνα της Νάουσας. Στο χώρο θα υπάρχουν ραπτομηχανές, υφάσματα, ψαλίδια, κλωστές, πατρόν και φυσικά άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αν έχετε δική σας ραπτομηχανή, ακόμη καλύτερα.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα που γνωρίζουν να ράβουν με ραπτομηχανή αλλά και όσους και όσες ενδιαφέρονται να μάθουν, να συμμετέχουν, να βοηθήσουν.
Χρήσιμες Πληροφορίες:

-Έναρξη:
Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, 09:00

-Ωράριο:
Δευτέρα 17:00 - 21:00 & Τρίτη 09:00 - 13:00

- Χώρος:
Η δημοτική αίθουσα στη μαρίνα της Νάουσας

- Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι ελεύθερη

Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας εκτός από καλή διάθεση και φαντασία..."πρώτες ύλες" όπως παλιά ρούχα, σεντόνια, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα κ.α

- Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6972008822 (Clean Blue Paros)
6936842489 (ΝΑΪΑΣ)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos