Ο μοναδικός Γιάννης Πάριος καθήλωσε με τηλεοπτική του εμφάνιση – Απόλυτα συγκλονιστικός τραγούδησε τον έρωτα δύο μέρες πριν γιορταστεί...

13 Φεβρουαρίου 2022 00:05

Ανατρίχιασε η Ελλάδα απολαμβάνοντας τηλεοπτικά τον κορυφαίο Έλληνα τροβαδούρο του έρωτα Γιάννη Πάριο, να ερμηνεύει καθηλωτικά τα υπέροχα τραγούδια του - ύμνους στο ομορφότερο ανθρώπινο συναίσθημα, τον έρωτα, και να μαγεύει για μια ακόμη φορά!

Το ραντεβού του τραγουδιστή με το τηλεοπτικό κοινό ήταν στην εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” το βράδυ του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη συγκυρία αφιερώματος στη γιορτή του έρωτα που έχει την τιμητική του σε δύο μόλις μέρες!

Πλημμύρισε η οθόνη από μελωδικό συναίσθημα και πάθος, από ευαισθησία και τρυφερότητα αισθαντική. Μόνο η δική του αξεπέραστη ερμηνεία μπορεί να μετουσιώνει το κάθε τραγούδι σε αίσθημα, καθώς πάντα “δίνεται” απόλυτα, κάνοντας τον κάθε στίχο βίωμα και την κάθε νότα μαγεία!

Μαζί του στην εκπομπή σε υπέροχα ντουέτα – έκπληξη εμφανίστηκαν οι Αντώνης Ρέμος, Πέγκυ Ζήνα και ο Good Job Nicky.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos