Πάρος – Παροικία: Η επικίνδυνη νησίδα - «γρίφος» αντικαταστάθηκε από ευκρινή διαγράμμιση – Προβληματική η διασταύρωση, αιτία τροχαίων

10 Απριλίου 2022 21:05

Όπως το psts.gr είχε επισημάνει σε ανάρτησή του πριν από δέκα περίπου μήνες, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην Παροικία, εκείνον του Δημοτικού Σταδίου που οδηγεί στη διασταύρωση με την κεντρική οδό από και προς Νάουσα, υπήρχε μια νησίδα - «γρίφος» που είχε γίνει αιτία πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες της αυξημένης κίνησης.

Η εν λόγω νησίδα, προκαλούσε σύγχυση στους οδηγούς που έφταναν στο σημείο της διασταύρωσης, γεγονός που καθιστούσε τη διέλευση προβληματική και επικίνδυνη.

Το δύσκολο από οδηγικής άποψης σημείο στο οποίο μέχρι πρότινος υπήρχε η «αινιγματική» νησίδα, βελτιώθηκε σαφώς με την πρόσφατη τοποθέτηση ευκρινούς διαγράμμισης η οποία σκοπεύει στην αναβάθμιση της ασφάλειας κατά τη διέλευση οχημάτων. Η έντονη διαγράμμιση, αναμένεται να γίνει «οδηγός» ασφαλούς οδήγησης κι έτσι να αποσοβηθούν τροχαία ατυχήματα τα οποία παρατηρούνταν στο παρελθόν στο συγκεκριμένο σημείο.

paroika nisida 02

 

paroika nisida 04

Πριν την παρέμβαση

 paroika nisidaold 01

paroika nisidaold 02

paroika nisidaold 03

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos