Κυκλάδες: Άστατος καιρός με βροχές, ανέμους και πτώση θερμοκρασίας

16 Απριλίου 2022 16:57

Σύμφωνα με την παράδοση, την πιο θλιμμένη εβδομάδα της χριστιανοσύνης, τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν «συμπάσχοντας» με το Θείο Δράμα.

Φέτος, η παράδοση αυτή θα επαληθευτεί καθώς φαίνεται, αφού σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός από την αρχή της Μεγάλης Εβδομάδας.

Έτσι λοιπόν από την Κυριακή των Βαϊων μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα, πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα χαρακτηρίσουν το καιρικό σκηνικό ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις θα ενταθούν και από το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Κυριακής προς Μ. Δευτέρα θα γίνουν θυελλώδεις με ριπές έως 11 μποφόρ τοπικά!

Από τη Μ. Δευτέρα ωστόσο, οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους εντάσεως 5 – 6 μποφόρ, οι θάλασσες θα είναι καλοτάξιδες, ωστόσο ο βοριάς θα ρίξει τη θερμοκρασία κατά 5 – 6 βαθμούς κελσίου.

Οι καιρικές συνθήκες των βόρειων ανέμων και των χαμηλών θερμοκρασιών θα διατηρηθούν μέχρι περίπου τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos