Πάρος: Η αγορά real estate «μίλησε»: Άθλος τα όσα πέτυχε το νησί τα τελευταία χρόνια!

12 Οκτωβρίου 2022 17:52

Σύμφωνα με πληροφορίες της κτηματομεσιτικής αγοράς, ως άθλος χαρακτηρίζεται από στελέχη του real estate το γεγονός ότι η Πάρος διαγράφει συνεχώς ανοδική τροχιά τα τελευταία χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα της αγοράς.

Μια σειρά παραγόντων οι οποίοι δεν κάμφθηκαν ακόμα και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, συνέτειναν στο να γίνει το νησί τα τελευταία κυρίως τέσσερα χρόνια, εκτός από δημοφιλέστατος τουριστικός προορισμός και τόπος αναζήτησης εξοχικής κατοικίας από Έλληνες ή ξένους αγοραστές.

Οι παράγοντες αυτοί έχουν να κάνουν βεβαίως με τις φυσικές ομορφιές της Πάρου, τις πεντακάθαρες και πολλές υπέροχες παραλίες της που εκτείνονται περιμετρικά του νησιού, αλλά και το γεγονός ότι το νησί διατηρώντας την παραδοσιακή ταυτότητά του έχει να προσφέρει στον επισκέπτη και πολιτιστικές εμπειρίες που απηχούν την σύγχρονη και απώτερη φυσιογνωμία του.

Η Πάρος επίσης είναι νησί για όλα τα γούστα. Προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση για εκείνους που θέλουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή για τους νεότερους ή για όσους αισθάνονται νέοι! Το νησί παρέχει επίσης μια ευρεία γκάμα διαφορετικών γαστρονομικών προτάσεων για όλα τα βαλάντια αλλά και εκλεκτικές γεύσεις όλων των ειδών με έμφαση στην υψηλή γαστρονομία.

Θαλάσσια σπορ, δραστηριότητες αναψυχής, αλλά και μια ποικιλία άριστων υποδομών σε καταλύματα κάθε είδους, συμπληρώνουν την εικόνα της Πάρου ως προορισμού ολοκληρωμένου που έχει να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη ή επίδοξο αγοραστή συγκινήσεις και εμπειρίες ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του.

Δυναμική λοιπόν είναι η εξέλιξη της Πάρου σύμφωνα με παράγοντες από το real estate οι οποίοι προβλέπουν ότι οι τιμές βαίνουν κάθε χρόνο αυξανόμενες λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos