Πάρος: Παραδόθηκαν σε χρήση και λειτουργία οι υπογειοποιημένοι κάδοι απορριμμάτων σε Παροικία και Νάουσα (Bίντεο)

25 Απριλίου 2023 19:03

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων σε Παροικία και Νάουσα και πλέον, οι νέοι υπόγειοι κάδοι έχουν τεθεί σε χρήση και λειτουργία.

Το έργο «Προμήθεια δύο οικολογικών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων διαβαθμισμένης συμπίεσης και δύο βυθιζόμενων συστημάτων αποθήκευσης απορριμμάτων με κάδους συμβατούς με τα κοινά απορριμματοφόρα των ΟΤΑ για την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων» ήταν προϋπολογισμού 267.840 ευρώ και το συγχρηματοδότησαν το Πράσινο Ταμείο και ο Δήμος Πάρου. 170.972 ευρώ, προήλθαν από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση» και 96.868 ευρώ από πόρους του Δήμου Πάρου.

Η εγκατάσταση υπόγειων κάδων, αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση στον τομέα της καθαριότητας και διαχείρισης απορριμμάτων η οποία θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των οικισμών, στην αισθητική βελτίωση του περιβάλλοντός τους και στην υγειονομική προστασία τους.

Οι νέοι σύγχρονοι υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων σε Παροικία και Νάουσα, φέρουν υδατοστεγές περίβλημα ώστε να μη διαβρώνονται από το θαλασσινό νερό.

{https://www.youtube.com/watch?v=fdCe5zqUk04}

kadoi 102

kadoi 103

kadoi 104

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos