Πάρος: Σάλπαρε για το νησί αμέσως μετά το αντίο στους τηλεθεατές – Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με φόντο τα καταγάλανα νερά

12 Ιουλίου 2023 14:00

Μόνιμη θερινή «κάτοικος» Πάρου είναι η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς το νησί είναι ο λατρεμένος τόπος διακοπών της εδώ και χρόνια.

Μαζί με τα τρία της παιδιά και το σύζυγό της γνωστό δικηγόρο Θέμη Σοφό, περνούν το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού στην Πάρο απολαμβάνοντας βουτιές και βόλτες σε ονειρεμένα σημεία του νησιού.

Και φέτος η όμορφη Σταματίνα, φαίνεται να μην έχασε καθόλου χρόνο! Αποχαιρέτησε με το κλείσιμο της σεζόν την Παρασκευή 7 Ιουλίου τους τηλεθεατές της εκπομπής της και σάλπαρε αμέσως για Πάρο!

Μόλις δύο μέρες μετά, την Κυριακή 9 Ιουλίου, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με μαγιό και φόντο τα τουρκουάζ νερά του νησιού δείχνοντας να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα όσο τίποτα!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos