Πάρος: Το φθινόπωρο στη Νάουσα έχει τις δικές του θεϊκές γεύσεις! – Calypso all day Restaurant Bar για μοναδικές γαστρονομικές «αποπλανήσεις»!

25 Σεπτεμβρίου 2023 16:50

Το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις Εστιατόριο Calypso all day Restaurant Bar, έκανε τη διαφορά φέτος το καλοκαίρι στο λιμανάκι της Νάουσας και συνεχίζει και μέσα στο φθινόπωρο να χαρίζει θεσπέσιες γαστρονομικές απολαύσεις σε όσους το αγάπησαν και το προτιμούν!

Το εσωτερικό του καλαίσθητο περιβάλλον, εντυπωσιάζει με την ονειρικά ρομαντική του διακόσμηση, την κομψή φινέτσα και την απέριττη αρχοντιά του, δημιουργώντας μια αληθινή feel good ατμόσφαιρα φιλοξενίας που σαγηνεύει και υπόσχεται μέρες και νύχτες μαγευτικές!

Ένα λαχταριστό πανόραμα γεύσεων της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας δημιουργημένο με αγνές παριανές πρώτες ύλες από τον εξαίρετο σεφ Παύλο Φραγκόπουλο, περιμένει τον επισκέπτη για να τον μυήσει σε μια υψηλού επιπέδου fine dinning εμπειρία με πιάτα χάρμα οφθαλμών και αισθήσεων.

calypso 106

Με πάθος και αφοσίωση για το τέλειο πάντα γευστικό αποτέλεσμα, το Calypso all day Restaurant Bar, προσφέρει επίσης ελαφριές πρωινές ή μεσημεριανές γεύσεις, υπέροχα δροσιστικά cocktail, ενώ επίσης αναλαμβάνει τη διοργάνωση event ή party στον ιδεώδη χώρο του για κάθε ιδιαίτερή σας περίσταση.

Επισκεφθείτε επίσης τη boutique για σπάνια, πολύτιμα προϊόντα και μετακινηθείτε ως VIP, απολαμβάνοντας στο Calypso all day Restaurant Bar μια πολυεπίπεδη, μοναδική εμπειρία που θα σας συναρπάσει!

Αφεθείτε στη σαγηνευτική γοητεία του Calypso all day Restaurant Bar που τώρα, όσο ο καιρός ψυχραίνει, αποκτά μια νέα cozy διάσταση που αγκαλιάζει μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης φιλοξενίας τον επισκέπτη, για να του χαρίσει τις ποιοτικότερες γαστρονομικές εμπειρίες. Η καταπληκτική ατμόσφαιρα θαλπωρής και ζεστασιάς που αποπνέει το Calypso all day Restaurant Bar είναι απλώς μοναδική!
Απογειώνει τις θεϊκές γευστικές «αποπλανήσεις» που με αγάπη και αφοσίωση το Εστιατόριο προσφέρει, κάνοντάς το συνώνυμο το πιο υπέροχο ολοκληρωμένο βίωμα ικανοποίησης που μένει αλησμόνητο στην καρδιά του επισκέπτη!

calypso 108

Επικοινωνία:
https://calypsorestaurant.gr/
+30 22840 53111
+ 30 6988991570
Calypso restaurant bar, Λιμανάκι Νάουσα, Πάρος
https://www.facebook.com/calypsoparos
https://www.instagram.com/calypsoparos/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos