Πάρος: Η γνώμη σας μετράει! – Συνεχίστε να παίρνετε μέρος στη Δημοσκόπηση του psts.gr – Τα ευρήματα θα ανακοινωθούν σύντομα

25 Οκτωβρίου 2023 17:35

Η γνώμη σας για το παρόν και το μέλλον της Πάρου μετράει! Απαντήστε τώρα, απλά, γρήγορα, εύκολα και άμεσα, και γίνετε συν – διαμορφωτής των τεκταινομένων στο νησί!

Συνεχίστε να παίρνετε μέρος στη Δημοσκόπηση που διεξάγει η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr στη Δημοσκόπηση που διεξάγει η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr με καταληκτική ημέρα και ώρα συμμετοχής την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ.

Η Δημοσκόπηση που διεξάγεται με την εγγύηση του κύρους και της αξιοπιστίας, του psts.gr, καταγράφει το σφυγμό της παριανής κοινωνίας για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν στο νησί. Γίνετε μέρος της λύσης τους και πυξίδα ενός καλύτερου αύριο!

Μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής (Παρασκευή 27/10 ώρα 18:00) θα ανακοινωθούν σύντομα τα ευρήματα – έκπληξη που θα συζητηθούν και θα αποκαλύψουν αλήθειες για τις προσδοκίες και τις απόψεις των παριανών πολιτών για το ίδιο τους το νησί και τις προοπτικές του!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos