Θ.Μαρινόπουλος: Πρόσωπα... και πολιτική

29 Οκτωβρίου 2023 12:36

Αφήνοντας πίσω μας τον απόηχο των πρόσφατων δημοτικών εκλογών , τις εντάσεις και τις αδυναμίες των χαρακτήρων , καλό είναι να σταθούμε σε ένα σημείο.

Στα πρόσωπα και στον ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα και στο αν τα πρόσωπα ωθούν τα πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση ή οι πολιτικές και μόνον αυτές , θα δώσουν τελικά τις απαιτούμενες λύσεις;

Στην εποχή που ζούμε έχει περιοριστεί ο ρόλος των ιδεολογιών και των πολιτικών θέσεων και έχει αναβαθμιστεί εκείνος των προσώπων που βγαίνουν μπροστά.

Η δυσαρέσκεια του κόσμου προς την προηγούμενη δημοτική αρχή , εκφράστηκε με έντονο τρόπο και έφερε στο προσκήνιο αρκετούς νέους με ικανότητες και όρεξη για δουλειά.

Είναι όμως αυτό αρκετό για να έχουμε μια άλλη πορεία και να μην καταλήξουμε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να λέμε «μία από τα ίδια».

Όχι δεν είναι αρκετό.

Πρέπει μαζί με τα πρόσωπα να αλλάξουν και οι πολιτικές που εφαρμόζονται μέσα από τις αποφάσεις που θα παρθούν τον πρώτο καιρό.

Εκεί θα έχουμε τα αρχικά «δείγματα γραφής»…

Υπάρχουν άραγε τα δεδομένα του παρελθόντος από

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos