Πάρος: Χριστούγεννα στη Μάρπησσα – Πλούσιες γιορτινές εκδηλώσεις παραμυθένιας μαγείας!

05 Δεκεμβρίου 2023 18:04

Πλούσιες και μαγευτικές θα είναι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη Μάρπησσα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.

Θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του χωριού, ενώ κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μηνύματα ακουστούν από τα παιδιά του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκού και τη χορωδία του Ωδείου Μυθωδία υπό τη διεύθυνση της κας. Μαρουλίας Κοντού.

Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα και εκπλήξεις στα παιδιά που θα φωτογραφηθούν επίσης με το Ξωτικό στο Παραμυθόσπιτο. Μικροί και μεγάλοι θα γευθούν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές στο Ζαχαρόσπιτο, ζεστά ροφήματα, σούμα και παριανό κρασί.

Θα πραγματοποιηθεί επίσης Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μαθητών του Γυμνασίου Αρχιλόχου, των Νηπιαγωγείων Μάρπησσας και Δρυού και του Ειδικού Γυμνασίου Λυκείου Παροικίας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης: Κοινότητα Μάρπησσας – Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας – Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας – Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκός – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αρχιλόχου.

Χορηγός εκδηλώσεων: Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Δήμου Πάρου, της ΚΔΕΠΑΠ και της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos