Πάρος: Στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος συνεχίζουν άοκνα τις ενημερωτικές συναντήσεις για τη μάστιγα των τροχαίων – Στο Γυμνάσιο Νάουσας

13 Μαρτίου 2024 16:07

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά με ανεπανόρθωτες βλάβες, εξαιτίας της μάστιγας των τροχαίων δυστυχημάτων και  ατυχημάτων.

Η ασφαλής οδηγική συμπεριφορά και η τήρηση κανόνων αρκετές φορές καταπατούνται με αποτέλεσμα την πρόκληση τροχαίων με σοβαρές συνέπειες στην κοινωνία.

Με αυτό το σκεπτικό, συνεχίζονται οι ενημερωτικές συναντήσεις στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου σε σχολεία του νησιού. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές, με σκοπό τη διαφώτιση πάνω σε ζητήματα οδικής ασφάλειας, του πιο ευαίσθητου τμήματος της κοινωνίας μας, των παιδιών και των εφήβων που αύριο θα γίνουν υπεύθυνοι πολίτες.

Οι άοκνες ενημερωτικές προσπάθειες του Α.Τ. Πάρου, σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικές μονάδες του νησιού, ελπίζεται  να αποδώσουν καρπούς καθώς  στοχεύουν στην μείωση αν όχι στην εξάλειψη της μάστιγας του φόρου αίματος στους ελληνικούς δρόμους.

Πρόσφατα αξιωματικοί του Α.Τ. Πάρου, μίλησαν στο Γυμνάσιο Νάουσας, σε 64 μαθητές του, για το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων. Τα παιδιά, άκουσαν με προσοχή την ενημερωτική διάλεξη και ευχαρίστησαν τα στελέχη του Α.Τ. Οι ενημερωτικές συναντήσεις και η μεγάλη κοινωνική προσφορά των στελεχών του Α.Τ. Πάρου θα συνεχιστούν στο νησί.  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos