Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π για επίσκεψη Ιαπωνικού συνεργείου

12 Σεπτεμβρίου 2011 18:22

Στις 3 του Σεπτέμβρη ιαπωνικό τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε την Πάρο

και συγκεκριμένα τα αρχαία λατομεία, προκειμένου να παρουσιάσει στην εκπομπή του καναλιού τους το ιστορικό μνημείο και τον χώρο όπου έβγαινε το πιο διαφανές μάρμαρο του κόσμου. Η επιλογή του χώρου έγινε μετά από τα δελτία τύπου που έλαβαν με αφορμή την διοργάνωση του πρώτου Συμποσίου Γλυπτικής Πάρου και η επίσκεψη διοργανώθηκε μετά από επικοινωνία με την εκπρόσωπο του καναλιού .

Η εκπομπή παρουσιάζει μνημεία προστατευόμενα από την Unesco καθώς και ιστορικούς αρχαιολογικούς χώρους. Από την Ελλάδα επέλεξαν μόνο την Πάρο, την Πάτμο και την Σάμο.

Η τετραμελής δημοσιογραφική ομάδα των ιαπώνων ξεναγήθηκε στον εσωτερικό χώρο του λατομείου από τους Σπύρο Μητρογιάννη και Χρήστο Γεωργούση τους οποίους ευχαριστούμε. Ευχαριστίες επίσης εκφράζουμε και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης που ενημέρωσαν τους πολίτες της Πάρου.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσία του ιαπωνικού συνεργείου που θα προβληθεί στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου θα προβάλλει σε εκατομμύρια θεατές τον πολιτιστικό πλούτο της Πάρου που τόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στη διαμόρφωση του ανθρωπιστικού πολιτισμού στο Αιγαίο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos