Γυμνάσιο Πάρου: Συναυλία Αλληλεγγύης

03 Ιουνίου 2012 12:28

Μια αλληλέγγυα αγκαλιά αγάπης, ανιδιοτελούς ανθρωπισμού, και συμμετοχικής αρωγής άνοιξε με την πρωτοβουλία της πραγματοποίησης το βράδυ της Παρασκευής 1ης Ιουνίου της "Συναυλίας Αλληλεγγύης" η οποία και διοργανώθηκε από το Γυμνάσιο Πάρου στο αύλειο χώρο του σχολείου.

Πολλές εκατοντάδες ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συμμετοχής στη Συναυλία υπέρ του ευγενούς σκοπού της γνωστοποίησης του έργου κοινωνικής αλληλεγγύης που επιτελείται από το Γυμνάσιο Πάρου από το φθινόπωρο του 2011 το οποίο στοχεύει στην έμπρακτη οικονομική στήριξη των μαθητών και των οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από την παρούσα οικονομική κρίση.

Στην πράγματι επιτυχημένη από κάθε άποψη συναυλιακή αυτή εκδήλωση, συνέβαλε ο αυθορμητισμός και η ζωντάνια των ίδιων των παιδιών του σχολείου αλλά και των καθηγητών τους οι οποίοι τραγούδησαν ζωντανά, με κέφι και παλμό δημιουργώντας γρήγορα μια ατμόσφαιρα εύθυμης διασκέδασης η οποία παρέσυρε στο κλίμα της διάχυτης χαράς όλους τους παρευρισκομένους.
Με τη συνοδεία φαγητού και ποτού τα οποία προσφέρθηκαν από γονείς και συμπολίτες μας, το γλέντι που στήθηκε εκδηλώθηκε με χορούς που κράτησαν πολλές ώρες. Η όμορφη αυτή γιορτή των παριανών νιάτων που στήθηκε για το σκοπό της αλληλοστήριξης των συμμαθητών τους, ήταν αδιαμφισβήτητα μια αξιέπαινη και ελπιδοφόρα προσπάθεια η οποία ανέδειξε συμβολικά τη σπουδαιότητα της κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς που θα πρέπει να διέπει σήμερα κάθε κοινωνία μπροστά την αδυσώπητη επέλαση της οικονομικής δυσπραγίας που μαστίζει σήμερα πολλούς συνανθρώπους μας.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στη "Συναυλία Αλληλεγγύης" και σας μεταφέρει εικόνες από τις όμορφες μουσικές στιγμές της.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τα βίντεο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos