ΕΟΔ και Ε.Ε.Σ. Καμαρών για καθαρισμό δέντρων στο δασάκι Καμαρών

12 Ιουνίου 2012 18:19

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου η προγραμματισμένη εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού του χώρου του πευκόφυτου αλσυλλίου γύρω από το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Καμαρών, έδρα σήμερα του Συλλόγου Καμαρών Πάρου.

Στην εκστρατεία αυτή που συνδιοργανώθηκε από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων, τον Εκπολιτιστικό - Εξωραϊστικό Σύλλογο Καμαρών και τον Σύλλογο Φροντίδα, μετείχαν:

α) από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κυκλάδων ο κ. Μπαρμπαρίγος Γιώργος, ο κ. Παναρίτης Βασίλης και η κα Σοφία Αγγελοπούλου

β) από το Σύλλογο Καμαρών οι μαθητές Ορέστης Κορτιάνος, Αποστόλης Κορτιάνος και Σωτήρης Τσουνάκης, η κα Κατερίνα Μπαφίτη, και ο κ. Δημήτριος Σκαραμαγκάς

γ) από το Σύλλογο Φροντίδα η κα Μαρία Αλιμπέρτη συνοδευόμενη από ένα ακόμα μέλος του Συλλόγου

δ) οι εργάτες του Δήμου κ.κ. Σκαραμαγκάς Γεώργιος και Μελανίτης Νίκος

ε) ο εθελοντής κος Τριπολιτσιώτης Νίκος ενώ την ομάδα πλαισίωσε και η πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κα Άννα Κάγκανη.

Στο έργο του καθαρισμού του αλσυλλίου από τα ξερά χόρτα και κλαδιά των πεύκων εν όψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου και στο πλαίσιο της προσπάθειας περιποίησης και λειτουργικής - αισθητικής ανάδειξης του χώρου, συνέβαλαν και άλλοι εθελοντές οι οποίοι προσήλθαν στο χώρο στη διάρκεια του έργου καθαρισμού του.

Ο χώρος του αλσυλλίου θα παραμένει ανοιχτός κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου καθημερινά 6μμ - 9μμ και διαθέσιμος για τα μέλη του Συλλόγου Καμαρών και τους κατοίκους της περιοχής αλλά και για όλους τους παριανούς, όπως επίσης θα είναι στη διάθεση των παιδιών και των νέων καθώς στο χώρο υπάρχει παιδική χαρά και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Σύλλογος Καμαρών επιθυμεί να εκφράσεις τις θερμές ευχαριστίες προς όλους τους φορείς και Συλλόγους οι οποίοι συμμετείχαν στην συντονισμένη αυτή εθελοντική δράση αλλά και σε όλους εκείνους που συνέδραμαν και μετείχαν στο έργο καθαρισμού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για προσφορά εθελοντικής εργασίας δίχως τη δράση των οποίων η εκστρατεία καθαρισμού δεν θα ευοδωνόταν.

Το Δ.Σ.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos