Πάρος: Εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και Αντιφασιστική Συγκέντρωση με Μικροεπεισόδια (Βίντεο)

01 Μαρτίου 2013 02:37

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/2 στην Παροικία όταν κατά τη στιγμή που πραγματοποιούνταν σε γνωστή ταβέρνα εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

ελάμβανε χώρα ταυτόχρονα αντιφασιστική συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Συγκεκριμένα, ενισχυμένες δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν φθάσει στο νησί από Σύρο και Αθήνα για την αποφυγή επεισοδίων εμπόδισαν τη συμπλοκή ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς όμως να μπορέσουν να αποτρέψουν τον τραυματισμό δύο πολιτών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας οι οποίοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας του νησιού για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Τελικά το έκρυθμο κλίμα εκτονώθηκε, η κατάσταση έντασης κρατήθηκε υπό έλεγχο και αποφεύχθηκε η επέκταση των επεισοδίων. Τους δύο τραυματίες επισκέφθηκε στο Κ.Υ. ο Δήμαρχος Πάρου κ. Βλαχογιάννης αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι. Περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε αναλυτικότερα ρεπορτάζ του parianostypos.gr τις επόμενες ώρες.
Στην εκδήλωση της χρυσής αυγής συμμετείχαν οι βουλευτές Γιάννης Λαγός και Νίκος Μίχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos